19:05 ч.

04.09.17

1 мин.

0

1

0

"Кауфланд" скочи на "Дойче веле"

от редактор |

"Кауфланд" скочи на "Дойче веле"

Българският филиал на веригата супермаркети „Кауфланд" обвини „Дойче веле" в разпространяване на подвеждаща информация за качеството на предлаганите от тях храни.


Поводът беше статия на българската редакция на агенцията, в която шефът на „Кауфланд-България" Димитър Спасов е признал, че в поверената му търговска верига се продават храни, които той никога не би дал на децата си. „Баничките ни, например, не се правят с палмово масло, но съдържат консерванти. Никой още не знае до каква степен това е небезопасно за здравето, особено за здравето на децата", казва Спасов.


В позицията на компанията от вчера, се казва, че всички хранителни продукти, продавани от веригата в цялата страна отговарят на стандартите за качество и състав. По-интересното е, че от статията за Димитър Спасов в "Дойче веле" бяха заличени коментарите му за качеството на продаваните в „Кауфланд" храни.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 06:44 · 05.09.2017
e, няма как да нe сe използва просташкия жаргон
скочи
на нокти
тапа
взриви
страхотно
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент