Издигат екожилищен комплекс в полите на Витоша

Издигат екожилищен комплекс в полите на Витоша | StandartNews.com

Жилищен комплекс от ново поколение, а с него и крачка към Зелена София. Това е точното определение на новостроящия се жилищен комплекс от затворен тип – HILL SIDE на бул. „Симеоновско шосе" в столицата, чиято първа копка бе направена днес.

Разположен в полите на Витоша и роден от идеята за различна и екологична среда за живот HILL SIDЕ задава бъдещето на затворените комплекси у нас – спокойствие, комфорт, чист въздух, зелен дом и едновременно с това ключова локация. Заслугата за това е на авторите на проекта – "Смарт Консултантс" и „АТ Инженеринг 2000", който се осъществява със съдействието на Българо-американска кредитна банка (БАКБ). На събитието присъства и председателят на Надзорния съвет на БАКБ Цветелина Бориславова, а за успешното изграждане на комплекса бе отслужен тържествен водосвет.

HILL SIDE се състои от шест сгради с разнообразни и просторни апартаменти, офис площи, подземен гараж, богато озеленен и отлично поддържан парк, допълнен от декоративни водни елементи; детски център с площадки за игра, зона за домашните любимци, кардио алея за почитателите на спорта сред природата, два открити басейна, СПА и фитнес център.

Съвременните, висококачествени и енергоефективни материали и технологии, заложени в строителството, гарантират качеството на комплекса.

Отличителният белег на HILL SIDE е и в детайлите – дъждовната вода, която ще се използва за поддържане на зеления парк, събраната слънчева енергия и природният газ, защото бъдещето е в отношението ни към природата, към по-зелена София, а това започва с по-зеления ни дом.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай