19:50 ч.

01.08.18

1 мин.

0

0

0

Говорим през 4G мрежата на VIVАCOM

от Стандарт |

Говорим през 4G мрежата на VIVАCOM

VIVACOM въвежда гласова услуга през 4G мрежата си. Досега високоскоростната мрежа бе използвана за сърфиране в интернет. С новaтa услуга - 4G Voice - телекомът цели да надгради добрата свързаност, осигурявайки не само високоскоростна мобилна интернет връзка, но и разговори с много по-кристален и отчетлив звук чрез LTE технологията.
4G Voice е възможен благодарение на успешното партньорство между VIVACOM и Ericsson.
Едно от основните предимства на 4G Voice е, че съкращава времето за свързване, тъй като разговорът се провежда само в 4G мрежата, без необходимост от превключване към 2G или 3G. Така и самите устройства работят по-ефективно и пестят живота на батерията. Освен това потребителите могат едновременно да говорят по телефона и да сърфират в мрежата.
Услугата се предлага безплатно и може да бъде активирана със SMS с текст START на номер 1701. За да ползват услугата клиентите трябва да разполагат с 4G SIM карта и съвместимо устройство.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент