„Фрапорт” е отличник по кариерно развитие

„Фрапорт” е отличник по кариерно развитие | StandartNews.com

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД-оператор на морските летища във Варна и Бургас влиза в добрите практики на Еврогайдънс / Европейската мрежа за кариерно ориентиране и образователна мобилност, след като спечели първо място тазгодишния престижен Национален конкурс за иновации в кариерното информиране, ориентиране и консултиране..

Центърът за кариерно развитие на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД работи от 2008г.Той включва разработване и функциониране на програми за кариерно развитие и стажантска програма.

Програмите за кариерно развитие са с фокус върху обученията на служители с висок потенциал за развитие и имат за цел да създават експерти и мениджъри чрез подобряване на техните професионални и личностни умения.

До момента обучение към Кариерния център са преминали 135 служители на компанията.

Стажантската програма, която е уникална за авиационния сектор в България, е второто направление в работата на Центъра за кариерно развитие на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД. Тя е създадена през 2007 г. и досега над 250 стажанти са участвали в нея, като средно около 20 на сто от тях всяка година започват работа в компанията като сезонни или постоянни служители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай