16:40 ч.

20.12.17

2 мин.

0

2

0
Fibank с приз "Златно сърце"

Fibank (Първа инвестиционна банка) получи приз „Златно сърце". Календарът за 2017-а година на Fibank и на Съюза на артистите в България (САБ) беше отличен с престижната награда на четвъртото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady. Церемонията се проведе на 19 декември, в хотел „Маринела", а водещи на събитието по традиция бяха актьорът Явор Ралинов и актрисата и писателка Албена Ставрева.


Проектът "Актьори с добри сърца" е съвместна благотворителна инициатива на Fibаnk и Съюза на артистите в България, която подкрепя социалната програма на Съюза за осигуряване на достойни старини на заслужили български артисти и подкрепя талантливи студенти в областта на театралните изкуства. Луксозното стенно бижу събира в себе си фотографии на изявени театрали от българската сцена. В каузата миналата година се включиха Александър Кадиев, Анастасия Лютова, Боряна Братоева, Валентин Ганев, Владимир Пенев, Захари Бахаров, Красимира Кузманова, Касиел Ноа Ашер, Лилия Маравиля, Стефка Янорова, Христо Мутафчиев и Юлиан Вергов. Благотворителният календар се предлагаше във всички клонове на банката, а Fibank удвои събраната сума в подкрепа на Социалния фонд към САБ.


Наградите "Златно сърце" се присъждат на обществено значими кампании и проекти в различни сфери. Тяхната цел е да подкрепят усилието на компании и личности, дали своя принос за дадена кауза. Това е поредната награда за благотворителност, която се връчва на Fibank през годините.


И тази година Fibank не изневери на традицията и отново създаде благотворителен календар. Преди броени дни най-голямата българска банка представи календара за 2018 г. в подкрепа на кампанията за насърчаване на раждаемостта у нас. Проектът е част от кампанията „Направи го за България", която се организира от „Движение за национална кауза (ДНК)". Всеки желаещ, който реши да подкрепи кампанията на „Движение за национална кауза (ДНК)", може да придобие календара срещу сумата от 10 лева в клоновете на Fibank в цялата страна. В края на кампанията банката ще удвои събраната сума.


Наградата от Fibank получи Илона Станева директор "Маркетинг и реклама" на банката и главен идеолог за направата на благотворителния календар.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Фен · 10:27 · 21.12.2017
И-ло-на! Голяма!
Ким · 16:31 · 20.12.2017
Календарите и за двете години са супер, браво за идеите
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент