До 45% отстъпка от "Алианц" за имуществени застраховки

До 45% отстъпка от "Алианц" за имуществени застраховки | StandartNews.com

Проливните дъждове, градушките и наводненията, които застигнаха страната ни през тази година, припомниха на голяма част от хората да помислят за защитата на своя дом и имущество. Застраховката е най-сигурният и ефективен начин за комплексна грижа, тъй като понякога щетите от природно бедствие или земетресение са толкова големи, че е непосилно за едно семейство да посрещне само разходите за ремонт.

За да могат повече хора да защитят своя дом, "Алианц България" обяви от началото на октомври до 45% отстъпка при сключване на имуществена застраховка "Уютен дом". Застраховката осигурява защита на движимо и недвижимо имущество срещу често срещани рискове като пожар, природни бедствия, наводнение, земетресение, късо съединение и др. Покриват се и разходи за отстраняване на развалини. Изключително предимство е, че по полици, сключени по време на промоцията, не се прилага самоучастие за застрахования в случай на щета. В допълнение клиентите на "Алианц" получават и отстъпка в размер на 40% спрямо стандартните застрахователни премии при сключване на застраховка "Кражба чрез взлом".

"Все повече хора осъзнават необходимостта от застраховане на дома и имуществото си. Чрез кампанията даваме възможност на всички да осигурят защита на своя дом на изключително добра цена. Предлаганите покрития на различни рискове по застраховката са чудесна възможност за защита на имуществото от непредвидени събития, които на практика станаха ежедневие, като наводнения, градушки, земетресения и др. Ние не можем да влияем на природните бедствия, но нашата роля е да осигурим адекватна защита на нашите клиенти и да стоим до тях в случай на застрахователно събитие. Тази година "Алианц България" регистрира над 2000 щети на имущество вследствие природни бедствия, като до момента са изплатени обезщетения за над 3,6 млн. лв. С действията си дружеството ни за пореден път доказа, че е сигурен и надежден партньор при преодоляване на неблагоприятните последици от настъпили събития", коментира Атанас Алексиев - зам. изпълнителен директор на ЗАД "Алианц България".

От компанията обясниха, че сключването на застраховката е бързо и лесно, като не се изисква опис на имуществото. Полицата може да се плати и разсрочено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай