17:00 ч.

14.09.17

1 мин.

0

1

0

Дискотеката на ЧЕЗ продължи с Кривина и Казичене

от редактор |

Дискотеката на ЧЕЗ продължи с Кривина и Казичене

Нова авария остави без ток два крайни столични квартала - Кривина и Казичене. От ЧЕЗ пак хвърлиха вината към строителна фирма. Това обяви компанията на сайта си.


В резултат днес следобед 1600 клиенти останаха без електрозахранване в продължение на 2 часа и 20 минути.  


Вчера следобед, отново при изкопни дейности на строителна фирма в София, беше скъсан друг кабел на дружеството. Без електрозахранване за 40 минути бяха 1300 клиенти в Бояна и в.з. Киноцентър.


Екипите на ЧЕЗ Разпределение полагат усилия за бързото отстраняване на повредите, настъпили в резултат на намеса на трета страна. Компанията призовава фирмите за бдителност при изпълнение на изкопни работи.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:56 · 14.09.2017
каква Дискотeка бe, сeлска торба
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент