Credissimo – претендент за титлата „Европейски иноватор на 2017" на European FinTech Awards 2017

Credissimo представлява България в оспорваната надпревара на най-престижния конкурс за ФинТек компании в Европа

Credissimo – претендент за титлата „Европейски иноватор на 2017" на European FinTech Awards 2017 | StandartNews.com

Credissimo е единствената българска компания, номинирана от организаторите на престижния конкурс European FinTech Awards 2017, в категорията „Алтернативни финанси ".

Престижната номинация, нарежда българското дружество сред водещите европейски компании, като Credissimo се състезава за място сред най-големите финансово-технологични структури в Европа, както и за отличието „Европейски иноватор на 2017".
След спечелените многобройни награди и постижения през последната година, поканата за участие в престижния конкурс е поредното доказателство, че Credissimo успешно развива своята политика, като потребителски ориентирана компания.

Потвърждение на това е признанието, което дружеството получи през юни от българските потребители, като беше избрана за любима „Финансова институция" и „Любима марка" в единствената потребителска класация у нас – „Любимите марки". Иновативни решения и модели, високата клиентска удовлетвореност и разрастващата се експанзия на компанията за онлайн кредити, са само част от причините за номинацията и в European FinTech Awards 2017.

Благодарение на своите постижения, в рамките само на една година, компанията стартира ключови партньорства с международни технологични компании като Viber, Facebook, Instantor, Bitcoinpay, Green Business Bureau, които спомагат за нейното развитие. Междувременно Credissimo получи специална покана от Google за участие в Think Finance Central Europe 2017, събитието обединяващо най-големите финансови компании в сектора.

Credissimo представлява България сред силна конкуренция от утвърдени европейски ФинТек компании като Mintos (Латвия), Lendify (Швеция), Viventor (Холандия), Fidor Bank (Германия), Funding Circle (Англия), Wonga (Холандия), Zonky (Чехия), Cream Finance (Латвия), 4Finance (Латвия) и др.

„Номинацията, която получихме е първата на световно ниво, което е огромно признание за нас. Да бъдеш единствената българска компания на един от най-значимите конкурси във финансово-технологичната сферата, е доказателство, че Credissimo вече се нарежда сред най-иновативните и обещаващи дружества в Европа. След множеството отличия, които компанията ни получи през последните месеци, участието в конкурса е поредната оценка за работата и старанието на целия ни екип. Пожелаваме успех на всички участници в конкурса." заяви г-н Янков, изпълнителен директор на компанията.

European FinTech Awards е един от най-престижните конкурси, който оценява работата на компаниите от финансово-технологичния сектор в Европа, като събира над 500 предприемачи, банкери, инвеститори и консултанти. Тази година темата на наградите е "Епохата на ФинТек индустрията".

Носителите на наградите ще бъдат обявени на специална церемония на 27 септември в Брюксел.
Гласувайте и вие, и подкрепете единствената българска компания в European FinTech Awards 2017, като дадете своя глас тук: https://europe2017.fintech.nl/companies/credissimo

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай