20:05 ч.

24.08.17

1 мин.

0

2

0

ЧЕЗ онлайн следи за кражби на ток

от редактор |

ЧЕЗ онлайн следи за кражби на ток

ЧЕЗ вече следи онлайн кражбите на ток.


Доставчикът на електроенергия в Западна България вече монтира балансови електромери на всички свои трафопостове. Уредите показват количеството електроенергия, която влиза и излиза от трафопоста и ако някой краде ток, ЧЕЗ засича разликата и локализира мястото. След това е въпрос на малко време да се установи точно кой абонат е крадецът.


От ЧЕЗ са категорични, че в центъра и богатите квартали на София се краде много повече ток, отколкото в ромските квартали. Собственици на заведения, хотели и фирми нанасят много по-големи загуби от ромите. Неотдавна ЧЕЗ даже разобличи известна личност, че краде ток за голямата си къща с басейн в столицата.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Хаха · 18:44 · 30.10.2017
Вече продадоха всичко на Енерго Про.Но още се крие.Изпълнителният директор Виктор Станчев е казал на брат си Милен Станчев и той разтръби новината
бири · 16:50 · 30.08.2017
изводът е, ние да крадем по-малко ток от ромите.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент