boombob идва коледно с 500 минути към всички

boombob идва коледно с 500 минути към всички | StandartNews.com

За много хора високите сметки за мобилния телефон са истинско бедствие. Най-често причината е грешно избраният тарифен план. Ако спазвате няколко прости съвета обаче, лесно ще може да им кажете сбогом.

- Изберете тарифен план според нуждите си: ако не знаете, че пощите могат да бъдат и електронни, и дори не сте чували за Фейсбук, нямате нужда от интернет пакет.

- Ако обаче обичате да сърфирате, задължително си изберете план с включен интернет.

- Aко нямате или не искате пакет за интернет, сърфирайте само в Wi-Fi мрежа, което е безплатно.

- Когато изтеглите някое приложение, помнете, че трябва да изключите автоматичното му обновяване, защото то става през интернет, а ако нямате пакет, всичко се трупа на сметката и тя набъбва.

- Проверете дали игри, географски карти или електронната ви поща не се обновяват автоматично. Ако е така - интернетът работи на пълни обороти.

- Внимавайте и с клиповете - през видеопорталите се генерира голям трафик.

- Когато пътувате в чужбина, задължително проверете какви са тарифите за страната, в която ще пътувате, за да не се окажете неприятно изненадани след края на почивката.

И така отново стигнахме до извода, че най-важното е да си изберете най-подходящия за вас план. Как обаче да го направите?

1. Помислете си с кого най-много говорите, сладкодумни ли сте или предпочитате по-кратките резговори. Пращате ли есемеси, ползвате ли интернет и колко? Плаща ли ви се по-висока месечна такса с повече включени минути или предпочитате ниска и по-малко разговори? Искате ли договор или предпочитате предплатена карта?

2. Както и да го мислите обаче, вероятно все ще стигнете до извода, че едно от най-разумните предложения е да си вземете план без обвързващ дългосрочен договор. Tака ще имате възможност да промените решението си, ако се окаже, че говорите повече или пък по-малко.

3. Добра идея е да започнете с тарифен план с по-малка месечна такса, защото така можете да преминете лесно към такъв с по-висока в зависимост от потреблението си.

4. Ако искате да спестявате именно от разговори, тарифните планове на bob са много подходящи, защото месечните им такси са ниски и имат включени достатъчно количество минути. Една от тарифите дори е без месечна такса - просто плащате, колкото сте изговорили, и то на изключително ниски цени за минута разговор.

5. Ако искате да разполагате с много минути, и то към всички оператори в страната и с мобилен интернет, сега е времето да се замислите за коледната им оферта - boombob. Тя ви дава 500 минути към всички мрежи в страната и 500 МБ за сърфиране в нета само за 14,90 лв. на месец. А ако този трафик на данни не ви е достатъчен, може да си добавите допълнително количество мегабайти - още 500 само срещу 4,90 лв.

Най-важното обаче остава това, че не сте обвързани с дългосрочен договор. Може да промените тарифния си план още на следващия месец. Така решението колко да плащате е изцяло ваше. А и да не забравяме, че с bob всеки говори срещу 10,8 стотинки към всички в страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай