Бляскаво парти за 20-ия рожден ден на "Лев Инс"

Бляскаво парти за 20-ия рожден ден на "Лев Инс" | StandartNews.com

Доценти и представители на бизнеса поздравиха компанията за юбилея

Прекрасниje музикални изпълнения на Крисия и Любо Киров забавляваха гостите на тържеството

С бляскаво парти в столичната резиденция "Бояна" Застрахователна компания "Лев Инс" отбеляза 20-ия си рожден ден в събота, 23 юли. Водещ на празничната церемония беше актьорът и музикант Александър Сано, който се грижеше за доброто настроение на елегантните гости. Любимецът на много българи, който влезе в ролята на Косъма от хитовия сериал "Под прикритие", подгряваше атмосферата с шеги и извикваше някои от най-важните гости на сцената.

Изпълнителният директор на "Лев Инс" Павел Димитров даде тон на поздравленията.

"Когато погледнем назад във времето, през последните 20 години ЗК "Лев Инс" извървя един дълъг, тежък път, за да достигне до лидерските позиции на българския пазар. Направихме го всички заедно. Нашето дружество е ненадминато в управлението на риска, благодарение на опита, който ни предоставиха нашите израелски партньори.

Устойчивото развитие на компанията се дължи на изпреварващия подход, който е възприет като основен за дейността ни. Той е част от прилаганата философия на "Активната сигурност". ЗК "Лев Инс"

е иновативна компания и прави своя клиент свой партньор

Вслушвайки се в съветите на нашите клиенти, ние създадохме застраховката "Активна грижа", която няма аналог в България. Специално обучени екипи от парамедици, медицински персонал и пилоти на хеликоптера на "Активна грижа"достигат най-бързо при нуждаещите се хора. Обединени заедно, всички тези професионалисти, помагат за спасяването на човешкия живот. Това е доказано нееднократно - само през последната година сме участвали в спасителни акции, с които сме дали втори шанс на десетки пострадали хора, български и чуждестранни граждани. През следващите 20 години работа пожелавам на всички мои колеги компанията да продължи да бъде достоен европейски партньор, припознат от още повече клиенти и застрахователи", заяви Павел Димитров и предаде микрофона на Ханан Хадат, който произнесе приветствие от името на акционерите от Израел.

"За нас е чест да бъдем с вас на този специален повод - 20-ата годишнина на "Лев Инс". Огромното развитие и достиженията на дружеството ни дават вяра да разширим инвестициите си и в други сектори. Тези действия ще стимулират и други акционери да инвестират в България и местния бизнес. Това е и нашата цел. От дистанцията на времето няма как да не отчетем и трудния, но интересен път, който "Лев Инс" измина, за да се превърне в лидер на пазара. Това ни изпълва с гордост и увереност днес. Вълнуваме се да бъдем част от този празник на успеха и постиженията, на една мечта, която днес е реалност. С нетърпение

очакваме още много години на сътрудничество

и постигнати общи цели", заяви от трибуната акционерът Ханан Хадат.

Доцент д-р Григорий Вазов, ректор на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), уточни, че 15 години "Лев Инс" подпомага сериозно развитието на висшето учебно заведение. "20 години на застрахователния пазар и да си лидер е нещо уникално, защото всички имаме спомени за много застрахователни компании, които се появиха преди 20 или повече години и вече не са на пазара. Връзката с университета е ясна - сериозна част от кадрите на компанията са произведени във ВУЗФ", коментира Григорий Вазов. Поздравителен адрес поднесе и доц. д-р Румен Ерусалимов, от Стопанска академия "Д. А. Ценов" в Свищов. Той подчерта, че от няколко години компанията е лидер на пазара на автомобилното застраховане. "Радвам се, че част от вашия просперитет се дължи на СА "Д. А. Ценов". Едни от най-добрите студенти, които завършиха при нас решиха да се реализират във вашата компания", разкри Румен Ерусалимов.
"Лев Инс"

не са просто наши партньори, те са наши приятели

В годините компанията се утвърди със своето коректно отношение към своите клиенти и партньори", посочи на свой ред и Теодор Христов, зам.-председател на Българската асоциация на застрахователните брокери. Той пожела на дружеството за следващите 20 г. да създаде още много иновативни продукти, тъй като партито премина под мотото "За следващите 20". Партньорите на "Лев Инс" от Българския червен кръст (БЧК) изказаха своята благодарност за дългогодишната подкрепа, която получават от "Лев Инс". "За да има една стабилна маса, е хубаво тя да има четири крака. Единият - държавните институции, вторият - общините, третият - неправителствените организации, но накъде сме, ако не е корпоративният сектор да помага стабилността на едно общество да бъде истинска", коментира зам. генералният директор на БЧК д-р Надежда Тодоровска. Тя добави, че през годините БЧК и "Лев Инс" са си партнирали в подкрепа на стойностни каузи, като превенцията на пътния травматизъм при децата и подпомагане на лечението на пострадалите при катастрофи. Проектът "Активна грижа", например, осигурява спешна медицинска помощ при инциденти в планината, край морето, на пътя. Като подарък за годишнината на "Лев Инс" Надежда Тодоровска връчи на Павел Димитров официалния плакет на БЧК.
Мирослав Найденов от Съюза за стопанска инициатива също благодари на застрахователната компания за успешното сътрудничество.

Изпълнителният директор на "Лев Инс" Павел Димитров подчерта, че успехите на компанията са свързани с постоянството и с екипа от специалисти, които работят там. На празненството

бяха отличени 23-ма души, които са с над 15 години стаж

в застрахователното дружество.
След официалната част гостите се насладиха на малкото момиче с големия глас - 12-годишната Крисия, която ни осигури второ място на детската Евровизия през 2014 г. Крисия просълзи публиката с изпълнението си на "Моя страна, моя България". След нея поп идолът Любо Киров изпя някои от най-големите си хитове като "Ако някога", "Има ли цветя", "Имам само теб", "Ще те намеря", "Allright" и др.

Кулминацията на вечерта бе 6-минутната заря, която прикова погледите в небето и предизвика бурни аплодисменти.
Партито продължи с много смях и танци до малките часове на нощта срещу 24 юли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай