Божинов: Биляна се появи и преобърна живота ми

Нападателят на "Ботев" Враца искрено и лично за футбола и своята любима

Божинов: Биляна се появи и преобърна живота ми | StandartNews.com

Едва на 15 години Валери Божинов записа името си в историята на италианския футбол, превръщайки се в най-младия чужденец, който дебютира в Серия "А". "Ботев Враца" е отбор номер 15 в кариерата му, а в богатата му визитка личат още имената на европейски грандове като "Фиорентина", "Ювентус" и "Манчестър Сити".

На 32 Валери изглежда променен и със сигурност влюбен, не само в половинката си Биляна, не само във футбола отново, а и в живота. Затова си е поставил цел - да се завърне на голямата футболна сцена.

"Един футболист наистина трябва да се чувства щастлив на едно място. Щастието не идва само от дадения град, то идва, защото обичаш футбола. Знаеш защо тренираш, знаеш защо го правиш.. нямаш търпение за мачовете събота или неделя. Самият аз съм си поставил цели, независимо че съм на 32 години. Всеки може да каже: "Да, Враца е..", но аз знам, че този град и тази публика може да ми даде много. И аз мога да дам много на публиката на "Ботев", каза футболистът в специално интервю за bTV и предаването "COOL...T".

Нападателят говори изключително открито за връзката си с Биляна Дол и голямата любов, която ги свързва. Той разкри, че откакто е с нея животът му се е преобърнал на 360 градуса.

"От три години насам, откакто съм с Биляна животът ми се преобърна на 360 градуса. Винаги постигаме целите заедно, тя винаги ми е била огледалото. Любовта е голямо богатство, което не може да се купи. Тя е по-голяма от мен, има повече опит, но когато стъпя накриво винаги ми казва къде греша.", добави Божинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай