Български фирми правят игри за онлайн хазарт

Български фирми правят игри за онлайн хазарт | StandartNews.com

Над 50 компании участват на Балканското изложение на развлекателната индустрия

София. Български технологии за хазартни игри в интернет бяха представени на 7-то издание на Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия BEGE Експо 2014, което се провежда на 21 и 22 октомври в София. Над 50 фирми се включиха в изложението, като 7 от тях са български.

"Цифрата седем означава, че българските производители от игралната индустрия имат значителен потенциал и дял от този бизнес. Надяваме се всяка следваща година цифрата на производителите да се увеличава", каза при откриването Огнемир Митев, председател на Държавната комисия по хазарта.

Щандът на български производител на игрално оборудване събра многобройни посетители, привлечени от присъствието на футболните звезди на ПФК "Лудогорец" Козмин Моци и Владислав Стоянов. Двамата футболисти уважиха изложението въпреки натоварения си график в деня преди дербито с "Базел" (Швейцария). Освен многобройни възможности за осъществяване на бизнес контакти, изложението предложи и забавления на посетителите. Проведе се конкурс за красота Miss Gaming BEGE. Посетителите имаха възможност и да се насладят на барманско шоу с безплатни коктейли.

Предвид бързото навлизане на онлайн технологиите в залаганията този нов сегмент от игралната индустрия също е намерил място на тазгодишното изложение, каза Ангел Ирибозов, председател на УС на Българска търговска асоциация на производителите и организаторите от игралната индустрия (БТАПОИИ). Иновативен за родния пазар лайвстрийминг, който ще бъде пуснат съвсем скоро в казиното на новооткрит хотел, представиха от българска компания. "Клиентите ще могат да играят на рулетка, блек джек, руски покер, а играта им ще се излъчва онлайн в реално време", каза Адриан Тошков от компанията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай