Балчик е 44-ят град в страната с магазин на LIDL

Балчик е 44-ят град в страната с магазин на LIDL | StandartNews.com

Първият магазин на Lidl в Балчик отвори врати в понеделник. Николай Ангелов, кмет на Община Балчик, и Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България, прерязаха лентата на най-новия обект на веригата в страната.

„Откриването на магазин Lidl в Балчик е част от стратегията на Лидл България за разрастване. Това е 84-ият магазин в страната и е потвърждение на нашия дългосрочен инвестиционен ангажимент и развитие на бизнеса ни в България. Надяваме се клиентите от Балчик и региона да оценят удобната локация със 120 паркоместа и прегледната подредба на продуктите в магазина - широка гама от внимателно подбран асортимент хранителни и нехранителни стоки. Друга добра новина за тях е, че ще могат сами да се уверят в най-голямото предимство на Lidl – а именно предлагането на топ качество на достъпна цена. Всичко това прави пазаруването в Lidl лесно и удобно и пести време и средства на клиентите", заяви Милена Драгийска.

Търговският обект се отличава с модерен дизайн, повече удобства за клиентите и служителите и висока енергийна ефективност. Още в първите часове след откриването близо 1 000 жители и гости на града посетиха новия магазин и имаха възможността да се убедят в неговите предимства. Балчик е поредният град, в който Lidl инвестира в подобряването на градската среда и засвидетелства политиката си в подкрепа на местните общности: за любителите на спорта в морския град Лидл България изгради модерна фитнес площадка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай