60К грабна златото в Лас Вегас!

Оперативният директор на 60К приема наградите в Лас Вегас

60К грабна златото в Лас Вегас! | StandartNews.com

60К беше отличена с 4 награди, включително златна статуетка за „Най-добър контактен център", 2 сребърни и една бронзова на деветите годишни награди Stevie® за продажби и обслужване на клиенти, които бяха раздадени в петък (27.02.2015 г.) на гала церемония в Лас Вегас, САЩ, на която присъстваха повече от 520 експерти в сферата от цял свят.

Наградите Stevie® се считат за едни от най-престижните отличия в сферата на продажбите и обслужването на клиенти, а също така са и организатори на елитните "International Business Awards", които припознават лидерите в световния бизнес.
60К беше номинирана за финалист в надпреварата за трета поредна година и премери сили в категориите:
„Контактен център на годината"
„Бек офис екип по обслужване на клиенти на годината"
„Фронт лайн екип по обслужване на клиенти на годината" – с проект Томас Кук
„Отдел по обслужване на клиенти на годината – Телекомуникации" – с проект Скай

Повече от 100 члена на няколко специалиирани комитета от съдии определиха носителите на златни, сребърни и бронзови отличия измежду всички финалисти в последния кръг на оценяване.
„Наградите Stevie® за продажби и обслужване на клиенти продължава да бъде една от най-бързо развиващите се международни програми", каза Майкъл Галагър, президент и основател на Наградите Stevie®. Броят на номинации расте пропорционално с високото ниво, което тези номинации достигат. Поздравяваме всички тазгодишни победители и номинирани."

60К не за пръв път получава призове за дейността си. От основаването на компанията през 2008-ма година до сега, 60К има 23 награди, в това число и „Аутсорсър на годината" през 2013 година от Европейските награди за кол център и обслужване на клиенти.

Тази година на бизнес наградите на Форбс България, 60К спечели трето място в три категории, но достигна най-голям успех като грабна първа награда в състезанието за „СлужДжон Гладуишител на годината" с един от Оперативните си мениджъри – Стефан Стояновски.

Джон Гладуиш, Изпълнителен директор на 60К, коментира: „Тези постижения са невероятни и подсилват позицията ни на една от водещите компании в България.", като добави „Успехът ни се дължи на нашия Мениджмънт екип и целия ни персонал, които работят неуморно, за да направят 60К това, което е сега. Изключително горд съм да заявя, че малка компания, действаща в България, се превръща в лидер в предоставянето на услуги на водещи световни компании."
60К стартира своята дейност по предоставяне на обслужване на клиенти по различни канали и на множество чужди езици през 2008-ма година и за 6 години нараства до 740 служители, като има планове да достигне до 1200 души персонал тази година в своите два центъра в София и Пловдив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай