16:45 ч.

06.08.18

1 мин.

0

0

0

119 проекта кандидати за кампания на "Райфайзенбанк"

от Стандарт |

119 проекта кандидати за кампания на "Райфайзенбанк"

Рекордните 119 организации кандидатстваха в 10-тото издание на дарителската кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш". Тя подкрепя общественозначими проекти в сферите здравеопазване, социални дейности, култура и образование, опазване на околната среда. От създаването на кампанията до момента са подкрепени общо 233 проекта с над 2.7 млн. лв., осигурени чрез дарения от служителите на Райфайзен и добавени средства от банката. Кампанията дава възможност за дарение на всеки, който желае да подкрепи една или повече каузи по избор. През тази година най-голям е броят на предложенията за инициативи в социалната сфера (42) и в областта на културата и образованието (40), докато 20 организации търсят финансиране за проекти в здравеопазването, а 17 – за опазване на околната среда. Идеите на организациите ще бъдат селектирани от Комисията по спонсорства и дарения на Райфайзенбанк България. Избраните проекти ще бъдат оценявани за устойчивост от експертите на Българския Дарителски Форум и финално одобрени от управителния съвет на банката. Селектираните проекти ще бъдат обявени в началото на ноември.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент