21:25 ч.

04.06.18

1 мин.

0

0

0

"ВМЗ" Сопот с нови договори, очакват се още до края на юни

от Стандарт |

"ВМЗ" Сопот с нови договори, очакват се още до края на юни

Най-голямото държавно предприятие в системата на ВПК у нас - "ВМЗ" Сопот, сключи нови договори след тазгодишното изложение на отбранителната индустрия у нас "Хемус 2018".


"Категорично заявявам, че времето, в което имаше намаляване на поръчките за специална продукция, вече е отминало. Имаме сключени договори, очакваме и още до края на юни. Изпълнението им трябва да започне през втората половина на юли - след получаване на финансирането", каза изпълнителният директор на сопотската оръжейница д-р инж. Иван Гецов.


Той допълни, че бъдещото възлагане на договори ще бъде ритмично и ще гарантира безпроблемна работа във "ВМЗ". В зависимост от обема на поръчките, може да бъде открита процедура по приемане на допълнителни работници с цел срочно и качествено изпълнение на договорите, поясни инж. Гецов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент