08:10 ч.

17.05.18

1 мин.

0

0

0

Вината ни на роуд шоу в Кигай през ноември

от Даниела Казанджиева |

Вината ни на роуд шоу в Кигай през ноември

Български вина ще участват в роуд шоу в Китай през ноември, съобщи Галина Нифору, която е  председател на Българската асоциация на износителите на вина. Това става възможно благодарение на договора за сътрудничество, подписан през март в Гуанджоу, между Асоциацията и китайската Interwine - най-голямото винено изложение в Поднебесната империя. То обединява цялата общност от вносители, дистрибутори и търговци на едро на вино и спиртни напитки в страната, както и големи купувачи като хотели, авиокомпании и ресторанти. Interwine организира промоционални събития в 46 китайски града.


Този уикенд е 20-тото издание на изложението Interwine, а през ноември, когато е 21-то издание, са набелязани стъпки за промотиране на български вина, каза Галина Нифору. По думите й, Китай е сериозен винен консуматор, който вече се изморява от Франция и Испания. В момента България е на 15-то място по износ, надяваме се след роуд шоуто да качим 2-3 места, каза още Галина Нифору.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент