Търг във Фейсбук за болно момиче

Търг във Фейсбук за болно момиче | StandartNews.com

Търг във Фейсбук организират приятели на 28-годишната Маги от София. Тя е болна от рак и се нуждае от лечение в чужбина. За да я спасят нейните близки и приятели правят благотворителен базар в социалната мрежа. Всеки, който иска да помогне може да намери подробности на фейсбук страницата "Нека помогнем на Маги".

За лечението на Маги в Германия е необходима сериозна сума, която не е по възможностите на нейното семейство. Затова молбата на близките й е всеки, който е съпричастен към това един млад човек да продължи да живее и всеки, който има възможност да дари средства за лечението на Маги да го стори на дарителската сметка:

Дарителска сметка Fibank
IBAN:BG 10FINV91501316255802
BIC: FINVBGSF

Магдалена Димитрова Димитрова

Пари могат да се превеждат и на касите на Easypay

Ето и историята на Маги:

На 11.12.2013 г. ми бе направена биобсия на издутина в долната челюст и на 06.01.2014 г. ми поставиха тежката диагноза злокачествен тумор - хондросарком на долната челюст и меките тъкани.

След това на 13.01.2014 г. ми беше отстранена почти цялата долна челюст и голяма част от меките тъкани, заедно с тумора и ми бе поставена реконструктивна титаниева пластина за запазване контура на лицето. На 06.02.2014 г. Онкологичният комитет даде становище за провеждане на лъчетерапия и междувременно консултация с химиотерапевт. Но през това време тумора даде рецидив (появи се отново). И на 04.03.2014 г. започнах лъчетерапия, която не даде почти никакъв резултат. Затова продължихме лечението с химиотерапия, но след провеждането на три курса туморът порасна още и съответно беше спряна, защото вместо да се подобря, се влоших. И през месец юли след проведените лечения съм много по-зле, отколкото бях - с тумор в ляво с големина 2/2 см, а в дясно около 1,5 см. Лекарите в България ми дадоха становище, че не могат да направят вече нищо, за да ме излекуват. Сега туморът ми в ляво е около 10 см, а в дясно около 2 см и продължават своето развитие. Нуждая се от Вашата помощ, защото само в Университетска клиника Хайделберг в Германия има надежда да излекуват този вид тумор. Средствата обаче са непосилни за мен и моите близки, а туморът расте и нямам време. Моля Ви, помогнете ми да живея, за което ще Ви бъда изключително Благодарна!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай