10:05 ч.

11.08.17

1 мин.

0

0

0

Председателят на КРС: Има много жалби за покритието на мрежите

от редактор |

Председателят на КРС: Има много жалби за покритието на мрежите

В последно време имаме много жалби по отношение на покритие на мрежата. Предприели сме съответните действия, обяви председателят на Комисията за регулиране на съобщенията Веселин Божков пред Нова телевизия.


Има и доста жалби за непоискана услуга. Един от операторите предлага и телевизия, но без да искаш, те ти я активират. Аз казвам: Не трябва да се плаща за нещо, ако изрично човек не е потвърдил, че желае да ползва усугата, продължи Божков.


В последните 2 месеца в Комисията за регулиране на съобщенията са постъпили около 100 жалби, свързани с роуминг услугите. Около 90% от тях са за прекратени или деактивирани роуминг услуги. От мобилен оператор са оставили само един от тарифните планове да бъде с роуминг. Формално това не е нарушение. Аз разговарях с изпълнителния директор и изразих безпокойството си, обясни Божков. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент