Откриват WEBIT

Откриват WEBIT | StandartNews.com

Президентът Румен Радев, кметът на София Йорданка Фандъкова и министърът на икономиката в служебния кабинет Теодор Седларски ще участват в церемонията по откриване на осмото издание на едно от най-влиятелните световни събития за бъдещето, предприемачеството, инвестициите и технологиите – WEBIT.FESTIVAL EUROPA 2017. В церемонията ще участва и Пламен Русев, изпълнителен председател на глобалната Webit.Foundation.

На 25 и 26 април фестивалът ще събере в „София тех парк" над 5000 посетители от над 90 държави, а повече от 300 лектори ще споделят безценен опит от водещите световни компании и ще ни помогнат да се адаптираме към тенденциите, които през следващите няколко години ще променят живота ни. Събитието се провежда под патронажа на президента Румен Радев, кмета на София Йорданка Фандъкова и Европейската комисия и е подкрепено от Министерство на икономиката.

По време на WEBIT министър Теодор Седларски заедно с изпълнителния директор на ИАНМСП Мариета Захариева ще открият международен бизнес форум „Съвременният бизнес в дигиталната епоха", организиран от ИАНМСП. Агенцията организира и изложение, на което се представят 26 български компании.

Българската агенция за инвестиции (БАИ) ще бъде представена чрез специален щанд в рамките на дигиталния фестивал. Изпълнителният директор на БАИ Стамен Янев ще вземе участие в панел на тема: Boosting EU Entrepreneurial Ecosystem.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай