22:15 ч.

31.05.18

1 мин.

0

4

0

Народът полудя по акциите на "Градус"

от редактор |

Народът полудя по акциите на "Градус"

Уникалният аукцион ще е на 18 и 19 юни, чакат се над 100 млн. продажби


Огромен е интересът към акциите на "Градус", които ще бъдат пуснати за първично публично предлагане /IPO/ на Българската фондова борса. Уникалният аукционът ще е на 18 и 19 юни. Освен български инвеститори и международни фондове, от продажбата на книжата се интересуват и много хора, които никога не са играли на борсата. "Имейлите ни са пълни със запитвания как се прави регистрация и как може да се купят акции", каза Ангел Ангелов, изпълнителен директор на "Градус" АД. Очакваното публично предлагане на акции се очертава като най-голямото у нас за последните 10 г., а продажбите може да надхвърлят 100 млн. лева. Марката "Градус" е като Кока кола - разпознават я над 99% от българите, за половината от тях това е любим бранд, допълни Ангел Ангелов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 08:29 · 18.06.2018
Мощен лек срещу гъбички по ноктите на краката ги премахва завинаги !Ако страдаш от тази досадна болест опитай този мехлем - може да се спасиш от страданията завинаги !
http://bit.ly/2z8r3yF
hohoh · 09:11 · 01.06.2018
Няма да давам пари за място където работят до припадък.С моя помощ да продължават тормоза.
Потребител · 00:05 · 01.06.2018
Тъп опит за манипулация на пазара с тъпа статия
Потребител · 22:52 · 31.05.2018
Глупости.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент