17:30 ч.

16.06.17

1 мин.

0

2

0

Министър Московски: БДЖ ще бъде оздравено

от редактор |

Министър Московски: БДЖ ще бъде оздравено

232 млн. лева ще бъде помощта към дружеството


БДЖ ще бъде оздравено, обяви министър Ивайло Московски от Малта, след като ЕК удобри отпускането на държана помощ на дружеството. "Става въпрос за 232 млн. лева. Голяма част от парите ще отидат за погасяването на дълговете, от които най-важен е този с облигациите. Той носи най-много лихви. Аз уверен, че кагато го изплатим и с програмата, която следва ръководството, ще оздравим БДЖ", продължи Московски.


Той обяви, че се надява Владислав Горянов по-бързо да отпусне парите, които по-късно ще бъдат приспаснати от концесията за летище "София". Московски благодари на всички, които са работили по проекта представен пред ЕК в последните 2 години. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:56 · 16.06.2017
БДЖ ще бъдЯТ оздравенИ
pk_rz · 17:55 · 16.06.2017
В статия два абзаца имате толкова правописни грешки ,че не е истина....
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент