22:30 ч.

29.06.16

1 мин.

2027

0

0

Купуваме повече от английски сайтове

от Стандарт |

Купуваме повече от английски сайтове

Сриването на паунда след референдума във Великобритания за излизане от ЕС ще се отрази в леко положителна посока върху пазаруването от английски сайтове. Това заяви Петър Ванчев, председател на Българската асоциация за електронна търговия. Според него част от цените ще бъдат бързо компенсирани, защото са стоки с небритански произход и спадът в паунда ги оскъпява като внос.


Платежни системи като "PayPal" са консервативни в обменните си курсове и спадът на лирата не се отразява веднага в толкова голям мащаб, каза Ванчев. Той не очаква бум на поръчките на стоки от Англия. Спас Сливков, изпълнителен директор на един от най-големите сайтове за безплатни обяви, също не очаква сериозен "бум" в покупките от британски онлайн магазини.


Според него качествените стоки в повечето от тях са твърде скъпи за повечето българи дори с по-ниския курс на паунда.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент