Кристалина Георгиева и индустрията с план за растеж

Кристалина Георгиева и индустрията с план за растеж | StandartNews.com

На дискусия на "Стандарт" и КРИБ

Вицепрезидентът на ЕК казва повече пари за сигурност или за програми ще има догодина

Ще бъдат ли пренасочени средства от европейските фондове за подсилване сигурността на Европа? Отговор на този въпрос ще даде лично на индустрията и бизнеса у нас вицепрезидентът на Европейската комисия Кристалина Георгиева. Тя ще бъде специалният участник в заключителната за 2015 г. Седма дискусия от националната кампания "ДА! На българската икономика", организирана от влиятелния вестник "Стандарт" и най-авторитетната работодателска организация - КРИБ.

На 7 декември 2015 г. "Стандарт" и КРИБ събират в зала "EFE" на Хотел Маринела София крупните индустриалци, собствениците и изпълнителните директори на водещи компании, ръководствата на работодателските организации, кметове, представители на изпълнителната и законодателната власт, на дипломатическия корпус, за да обсъдят заедно предизвикателствата пред финансовата и икономическата стабилност в ЕС, в частност - и пред България. А също така и възможностите за 2016 г., които дава новият бюджет на Евросъюза.

Страната ни ще бъде една от първите държави, в които г-жа Кристалина Георгиева ще представи параметрите за догодина.
Голямата цел на форума е да се набележат конкретни мерки и управленски решения за растеж и стабилност на икономиката ни догодина въпреки трудностите в Европа след терористичните атаки в Париж. Генерален спонсор на дискусията е Общинска банка. Форумът се провежда с подкрепата на "Солвей Соди".

От днес "Стандарт" започва да публикува мненията, коментарите и въпросите на бизнеса към Кристалина Георгиева. Всеки от тях ще получи отговор на форума или от страниците на в. "Стандарт".

Кампанията "Да! На българската икономика" започна на 7 април в Хотел Маринела. Тогава на въпросите на бизнеса отговаряха премиерът Бойко Борисов и министрите Владислав Горанов, Божидар Лукарски, Теменужка Петкова, Десислава Танева и Ивайло Московски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай