Конференция в подкрепа на малкия и среден бизнес

Конференция в подкрепа на малкия и среден бизнес | StandartNews.com

Представители на малкия и среден бизнес, неправителствени организации и бизнес асоциации от цяла Югозападна България ще вземат участие в конференция на тема „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.". Събитието се организира от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и ще се състои в зала №5 на община Благоевград в четвъртък от 09.30 часа. Целта на форума е подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса, както и представяне на активни мерки за насърчаване на предприемачеството.

Областен информационен център – Благоевград ще се включи в конференцията като представи възможностите за финансиране на проекти на бизнеса със средства по Оперативните програми. По време на форума ще бъдат представени също програмите и дейността на ИАНМСП, новите мерки в подкрепа намирането на външни пазари и партньори за българския бизнес, финансови инструменти и продукти, както и допълнителна информация, полезна за потенциалните бенефициенти. Ще се разясни и как се кандидатства с проекти по Националния иновационен фонд.

Очаква се участие в конференцията да вземат кметът на Благоевград Атанас Камбитов, изпълнителният директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Мариета Захариева и експерти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай