16:25 ч.

10.08.17

1 мин.

0

0

0

Караниколов: Няма да се затваря "Дунарит"

от редактор |

Караниколов: Няма да се затваря "Дунарит"

Министърът на икономиката Емил Караниколов пътува спешно до Русе днес. Причината за това бе напрежение около завод "Дунарит", чийто работници затвориха за около 15 минути "Дунав мост", обяви bTV.


Караниколов обяви решението на правителството да се създаде междуведомствен съвет за решаване на проблемите на военно-промишления комплекс.


Държавата стои и зад работниците, и зад „Дунарит" като дружество, което е изключително важно за всички дружества от военно-промишления комплекс, включително и държавните. Те са взаимно свързани, няма как да работят без „Дунарит. Хората ще си работят, разчитайте на това, с премиера обсъдихме – няма да бъдат предприемани действия за затваряне на завода, коментира министърът.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент