Имоти на панаира в Пловдив

Имоти на панаира в Пловдив | StandartNews.com

За първи път Международният технически панаир в Пловдив ще презентира жилищни, промишлени, туристически и бизнес обекти, а също – проекти за тяхното изграждане. „Галерия Имоти" ще отвори врати на 25 септември, когато в Пловдив започва 73-то издание на деловия форум за инвестиционни стоки и технологии.
"Галерия Имоти" дава възможност на агенции и инвестиционни дружества да представят своята дейност пред изложителите и посетителите на Есенния панаир, който е сред най-авторитетните в Югоизточна Европа. Инициативата стартира, за да подкрепим подема в пазара на имоти и да дадем нови маркетингови инструменти на участниците в него, заяви д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.

Според експерти пазарът на недвижимости е много активен и с балансиран ръст, което предсказва траен възходящ тренд поне в следващите три-четири години. Най-търсени са офис площите и курортните имоти. Сериозен ръст има при индустриалните и търговските обекти. Новост е увеличеното търсене на партньори за съвместни инвестиции в по-големи проекти, като туристически комплекси и промишлени зони.
Динамичните промени в сектора и потребностите на фирмите са причина да се създаде зоната „Галерия Имоти". Тя ще бъде част от „Стройтех", която е една от единадесетте специализирани изложби в рамките на Международния технически панаир в Пловдив.
Очаква се в него да участват водещи компании от близо 40 държави.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай