10:25 ч.

15.08.17

1 мин.

0

1

0

До 2 лв отгоре за бурканче мед

от редактор |

До 2 лв отгоре за бурканче мед

Заливат ни с некачествена стока от Украйна и Китай


Бурканче с мед ще се продава с лев или 2 отгоре. Това обяви председателят на федерацията на пчеларите Николай Куманов пред БНТ. Причината за този скок е високата смъртност при пчелите, която на места е стигнала до 100%. 


Повишението ще е около 20%. с около 20 %. Пчеларите казват, че около от 1/3 от меда на пазара няма необходимите качества, защото се смесва с украински и китайски мед, той.


Родният мед, заедно с този в Румъния и Сърбия бил сред най-хубавите на света. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:13 · 19.01.2018
Ами като e наи хубав защо го мeшат глупацитe ,за повeчe пари мамицата им , а също така и с глиукоза , докъдe я докарахмe да внасямe долнопробeн мeд от китаи и да го смeсвамe с наш ,e това e тъпа ГАНИОВСКА работа !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент