26 топкомпании даряват за "Академия Икономика"

26 топкомпании даряват за "Академия Икономика" | StandartNews.com

Пролетният бал на КРИБ събира бизнеселита

Студенти отиват на платени стажове във водещи фирми

26 топкомпании, които членуват в КРИБ, дават средства за старта на "Академия Икономика". Емблематичните фирми са спонсори на първия Пролетен бал на КРИБ.

Най-престижната церемония на работодателите и индустрията събира бизнес елита на 29 април 2015 г. в Интер Експо Център. Уникалното събитие е под патронажа на премиера Бойко Борисов.

Средствата от първия Пролетен бал ще са за виртуалната платформа "Академия Икономика". Чрез нея студенти втори и трети курс ще имат платени стажове в компании, членове на КРИБ. Половината от парите ще се изплащат от "Академия Икономика", останалите - от работодателя.

14 компании са златни спонсори на първия Пролетен бал. Най-много средства за развитието на младите хора дават "Хювефарма", "Приста ойл Холдинг", "Лукойл България", "Сименс", "Минстрой холдинг" АД, "Абритес" ООД, "Агрион", "Геотрейдинг" АД, "Трейс Груп Холд", "Галакси инвестмънт груп", "Ден и Нощ" ООД, "Софарма" АД, "Булгартабак Холдинг" и Пощенска банка.

"Аурубис" ООД и "Дънди прешъс метал Челопеч" ЕАД са сребърните спонсори на бала. Бронзови спонсори са: "Инса ойл", Булстрад Виена Иншурънс Груп, Централна енергоремонтна база ЕАД, Ситибанк Европа АД, ВИП Секюрити, Теленор, Сиела Норма, ЧЕЗ, OМВ и Енергоремонт холдинг. Още 5 фирми подпомагат първия пролетен бал на КРИБ и съответно старта на "Академия Икономика".

Те са: Главболгарстрой Холдинг АД, Майкрософт, Каолин АД, КЦМ АД, Уникредит Булбанк.
Кулминацията на бала ще е връчването на най-авторитетните за бизнеса награди "КРИБ - Качество, Растеж и Иновации от България". Със специална награда на председателя на КРИБ пък ще бъде отличена компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай