19:29 ч.

08.12.15

2 мин.

4422

0

0

Най-добрият млад банкер е от Пощенска

от Стандарт |

Най-добрият млад банкер е от Пощенска
Снимка: Михаил Кършовски

Дончо Донев от Пощенска банка спечели приза "Млад Банкер 2015" в конкурса "Новата генерация: Банкерите"!, организиран за първа година от "Стандарт" - вестникът на българския бизнес. Изключително стилната и стегната церемония се проведе сред шедьоврите на Национална галерия „Квадрат 500" и беше излъчена от Канал 3. Гостите се насладиха на изпълненията на ученици от Националното музикално училище „Любомир Пипков".


"Тази година очевидно е година на Пощенска банка, която направи хеттрик", заяви главният редактор на "Стандарт" г-жа Славка Бозукова, която награди победителя. И припомни, че Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка стана "Мисис Икономика", а Пощенска банка - банка на годината.
Дончо Донев, както и всички останали победители по категории (участват банкери до 40 години), получиха картини на Иван Яхнаджиев и уникалната книга на "Стандарт" "Чудесата на България"."Уважаема г-жа Бозукова, колеги. Благодаря и искам да поздравя организаторите на това чудесно събитие", благодари Дончо Донев, "Всеки един от нас заслужаваше тази награда. Благодаря на Обществения съвет за високата оценка и на ръководството на банката за доверието да ме номинира. Всяка една награда е признание. Приемам я като знак, че пътят е правилен. Желая успех на вестник "Стандарт" и да превърне инициативата в ежегодна"!


Общественият съвет, излъчил победителите, беше от светилата в банковия сектор: доцент Стоян Александров, доцент Даниела Бобева, доцент Григорий Вазов, професор Стефан Вачков, професор Боян Дуранкев, Бисер Манолов, Олег Недялков, професор Гарабед Минасян, професор Емилия Миланова, Владимир Ташков и доцент Емил Хърсев .


Ето всички победители:


Категория "Бърз старт" - Кирил Георгиев (ОББ)


Категория "Кариера без граници" - Цветан Петринин (Tи Би Ай Банк)


Категория "Социална ангажираност" - Кирил Величков (СИБАНК)


Категория "Млад експерт" - Деян Стоилов ОББ


Категория "Млад Банкер 2015" Дончо Донев (Пощенска банка)


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент