Най-добрият млад банкер е от Пощенска

Най-добрият млад банкер е от Пощенска | StandartNews.com

Дончо Донев от Пощенска банка спечели приза "Млад Банкер 2015" в конкурса "Новата генерация: Банкерите"!, организиран за първа година от "Стандарт" - вестникът на българския бизнес. Изключително стилната и стегната церемония се проведе сред шедьоврите на Национална галерия „Квадрат 500" и беше излъчена от Канал 3. Гостите се насладиха на изпълненията на ученици от Националното музикално училище „Любомир Пипков".

"Тази година очевидно е година на Пощенска банка, която направи хеттрик", заяви главният редактор на "Стандарт" г-жа Славка Бозукова, която награди победителя. И припомни, че Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка стана "Мисис Икономика", а Пощенска банка - банка на годината.
Дончо Донев, както и всички останали победители по категории (участват банкери до 40 години), получиха картини на Иван Яхнаджиев и уникалната книга на "Стандарт" "Чудесата на България".

"Уважаема г-жа Бозукова, колеги. Благодаря и искам да поздравя организаторите на това чудесно събитие", благодари Дончо Донев, "Всеки един от нас заслужаваше тази награда. Благодаря на Обществения съвет за високата оценка и на ръководството на банката за доверието да ме номинира. Всяка една награда е признание. Приемам я като знак, че пътят е правилен. Желая успех на вестник "Стандарт" и да превърне инициативата в ежегодна"!

Общественият съвет, излъчил победителите, беше от светилата в банковия сектор: доцент Стоян Александров, доцент Даниела Бобева, доцент Григорий Вазов, професор Стефан Вачков, професор Боян Дуранкев, Бисер Манолов, Олег Недялков, професор Гарабед Минасян, професор Емилия Миланова, Владимир Ташков и доцент Емил Хърсев .

Ето всички победители:

Категория "Бърз старт" - Кирил Георгиев (ОББ)

Категория "Кариера без граници" - Цветан Петринин (Tи Би Ай Банк)

Категория "Социална ангажираност" - Кирил Величков (СИБАНК)

Категория "Млад експерт" - Деян Стоилов ОББ

Категория "Млад Банкер 2015" Дончо Донев (Пощенска банка)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай