20:05 ч.

21.12.17

1 мин.

0

0

0
НАП провери "Илиянци"

Съвместна операция на НАП и правоохранителните органи се проведе в стоков базар Илиянци. Подготвената в последния месец акция имаше за цел да установи стоковите наличности и произхода на стоките, както и дали се спазват счетоводното и данъчно законодателство, включително отчитането на оборотите и дали търговците дават касови бележки.


В операцията участваха инспектори на Националната агенция за приходите и МВР под ръководството на Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки и товари при ГДБОП. Инспекторите на НАП извършваха и проверки за това дали работодателите спазват осигурителните изисквания и дали работниците имат трудови договори.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент