18:50 ч.

15.08.18

1 мин.

0

3

0

Клиентите на застрахователя Олимпик остават без „Гражданска отговорност”

от редактори |

Клиентите на застрахователя Олимпик остават без „Гражданска отговорност”

Системата, която следи „Гражданската отговорност", позволява от днес сключването на втора гражданска отговорност за клиентите на застрахователната компания „Олимпик". От петък те остават без задължителната полица. Клиентите на кипърската компания имат три дни да подновят задължителната си застраховка, без която нямат право да шофират.


Ощетените, които чакат да им се платят щети, след вече случили се катастрофи, ще трябва да си ги поискат от кипърския гаранционен фонд, обясниха от Асоциацията на застрахователите у нас.


На тези 200 000 българи ще кажа, когато си застраховат колите, да подбират застрахователя. С усилия, воля, работа и засилен контрол ще направим така виновните да носят тежки санкции. Това заяви премиерът Бойко Борисов във връзка с фалита на четвъртия по големина застраховател у нас - кипърската компания „Олимпик", цитиран от Агенция Фокус.


„За съжаление такива изпълнители играят на най-ниските обществени поръчки. Да могат след това с евтините продукти, които продават да става такъв катаклизъм. На Комисията за финансов надзор и министър Владислав Горанов съм възложил да направят проверка", коментира Бойко Борисов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:37 · 16.08.2018
Боко тиквата е виновен,той разрешава сега той да плаща.
Потребител · 15:32 · 16.08.2018
Когато фалираха банки, хората спряха да ползват услугите им! Сега не трябва да се правят застраховки, защото ПРАВИЛАТА НЕ СА ЯСНИ! Всеки момент може и друг "застраховател-хитрец" да се покрие и да се наложи да се застраховате ЗА ТРЕТИ ПЪТ и все НЕУСПЕШНО! " ... за бога братя, не застраховай те се!"
BarakBaghdadi · 18:40 · 15.08.2018
"ще кажа, когато си застраховат колите, да подбират застрахователя" - идиот! Това да не са добати на пазара бе! Това четвъртият по големина застраховател, какво да му подбират хората? Всички очакват, че скапаната държава си върши работата, и че няма да бъдат излъгани поне за гражданска, ама...

Утре като фалира пак някоя банка, ще ни кажеш да си подбираме банките сигурно?

Къде е била държавата, че не се е намесила? Трябвало е някой пуяк на висока заплата да им забрани да продават застраховки още преди 6м най-малко!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент