08:55 ч.

22.08.18

1 мин.

0

2

0

Кабинетът приема мерки за влизането ни в чакалнята на еврозоната и в Банковия съюз

от редактори |

Кабинетът приема мерки за влизането ни в чакалнята на еврозоната и в Банковия съюз

По време на редовното си заседание днес министрите се очаква да одобрят План за действие, включващ мерки за изпълнения на намеренията на България за присъединяване към Валутния механизъм II (ERM II) и към Банковия съюз, съобщиха от правителствената пресслужба.


Кабинетът ще гласува и за отпускане на допълни трансфери по бюджетите на общините за 2019 г. за финансово осигуряване на дейности по Национална програма "Осигуряване на съвременно образователна среда".


В дневния ред е предвидено министрите да решат да предложат на Народното събрание да ратифицира Споразумението относно прехвърлянето и взаимното използване на вноски в Единния фонд за преструктуриране.


Освен това се предвижда правителството ще приеме промени на Закона за защита на класифицираната информация и Правилник за прилагане на Закона за държавните помощи.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Бонев до министерски · 12:52 · 23.08.2018
Ама на господин Борисов нещо не му е добре, такива селски гари и история и спомени не се ремунтират и са потрошени.А Централна гара е с пари от парламента в Брюксел май не от държавата,която пък и за лалките гари в селата не мисли и не пипа
Потребител · 20:47 · 22.08.2018
Банкитe ни са страхотни застраховатeлнитe дружeства хeптeн фалират прeз дeн кво eвро бe говeда крадливи
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент