18:50 ч.

29.08.18

1 мин.

0

0

0

Изплатиха 35,6 млн. лева за лихвоточки

от Стандарт |

Изплатиха 35,6 млн. лева за лихвоточки

Правителството прие годишния отчет на Националния компенсационен жилищен фонд за 2017 г.


През миналата година са компенсирани 5178 жилищноспестовни влога от Националния компенсационен жилищен фонд, като средната изплатена компенсация по един влог е около 6 хил. лв.


На местните комисии по общини са били преведени 35,639 млн. лв., което е над 6 млн. лв. повече спрямо 2016 г., съобщи правителствената пресслужба.


На днешното си заседание Министерският съвет прие годишните отчети на Националния компенсационен жилищен фонд за дейността на управителния съвет и за приходите и разходите по бюджета на фонда през 2017 г.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент