Игрова конзола от Лотарията на НАП 2

Игрова конзола от Лотарията на НАП 2 | StandartNews.com

Броени дни остават до тегленето на първата седмична награда от второто издание на Лотарията с касови бележки на НАП. Късметлията ще стане ясен на 18 декември в сутрешния блок на bTV между 8,30 и 9,00 ч. Той, както и следващите трима седмични победители, ще се радват на чисто нова игрова конзола с две безплатни игри към нея, обявиха от НАП.

До сега за участие във втората част на популярната игра на данъчните, са регистрирани над 3 млн. фискални бонове на обща стойност 50 млн. лв. Над 160 000 от вече регистрираните бележки са от ПОС терминал. Средно всеки потребител в Лотарията се е отчел в играта с по 145 касови бележки. Фискалният бон с най-висока стойност е записан от потребител от Варна, като участници от Силистра, Сливен, Пазарджик и София са регистрирали касови бележки на стойност над 9000 лв.

Статистиката на Лотарията сочи, че 55% от потребителите са мъже. Близо 10% от регистриращите касови бележки имат интереси в областта на спорта, а 3% посещават готварски форуми и рубрики и се интересуват от хранене и напитки.

Тази година късметлиите ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новини около играта и да задават въпроси.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които плащат с банкова карта и, освен касовата си бележка, са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай