Fibank получи специално признание от БОК

Fibank получи специално признание от БОК | StandartNews.com

В международния Олимпийски ден - генералният секретар на Българския олимпийски комитет (БОК) Белчо Горанов връчи специално признание на Fibank (Първа инвестиционна банка) за успешното дългогодишно сътрудничество и подкрепата, която банката оказва на БОК и усилията й за развитието на спорта в България.

На официална церемония в централата на Fibank на бул. „България" 81Г Белчо Горанов връчи плакат с подписи на участници в завършилия наскоро Х младежки олимпийски фестивал „Олимпийски надежди Албена 2017". Бяха дадени и специални медали, с които се отбелязва 10-годишнината на младежките олимпийски фестивали. Престижните отличия бяха получени от Главния изпълнителен директор - Неделчо Неделчев.

„Повече от 11 години банката е наш много важен партньор, който подпомага дейността ни. За тези години и благодарение на тази помощ Българският олимпийски комитет успя да организира много младежки олимпийски фестивали в търсене и подкрепа на младите български таланти, на следващите ни олимпийски, световни и европейски шампиони и медалисти. В знак на благодарност днес връчваме този плакат с подписите на част от над 500-те участници в последния Х младежки олимпийски фестивал, който завърши наскоро в Албена," заяви генералния секретар на БОК Белчо Горанов

На церемонията присъства и двукратната олимпийската шампионка и член на Изпълнителното бюро на БОК Мария Гроздева. Тя получи огромен букет и специален подарък по случай рожденния си ден днес от Неделчо Неделчев.

"Спортът не може без подкрепа. За да има повече деца по нашия път, за да чуваме по-често българския химн на олимпиади и големи първенства, спортът се нуждае от помощта на бизнеса и на цялото общество," това послание отправи легендарната Мария Гроздева в Деня на българския олимпиец и международния Олимпийски ден.

„От години Първа инвестиционна банка подпомага развитието на българския спорт и талантливите деца на България. Изграждането на един спортист отнема време и изисква много труд и подкрепа от треньорите. Инвестициите от страна на банката си заслужават, защото след това идват техните успехи. Високите постижения на българските спортисти ни карат не само да се чувстваме горди, но вдъхновяват и цялата нация. Радвам се, че през всички тези години и ние от Fibank успяваме да допринесем за техните успехи", сподели Неделчев.

В последните години Първа инвестиционна банка се утвърди като най-важен партньор на БОК - факт, който има силен отзвук в спортните среди у нас. Fibank вече 11 години подпомага дейността на БОК, генерален спонсор e на Българската федерация по ски (БФСки), основен спонсор на Българската федерация лека атлетика (БФЛА) и партньор на Федерацията по триатлон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай