22:30 ч.

04.09.14

1 мин.

3890

1

0

До дни се очаква развръзка за КТБ

от Стандарт |

До дни се очаква развръзка за КТБ

София. До седмица се очаква да има развръзка по случая на КТБ. За това загатна зам. финансовият министър Кирил Ананиев на заседание на тристранката. Президентът на КНСБ Пламен Димитров посочи, че не са съгласни в банковата система да се наливат пари на всички данъкоплатци.


"До седмица очакваме някои неща да се случат и тогава ще говорим конкретно. Във всеки случай не искаме да финализираме този процес с публични средства, а с пазарни. За момента обаче е рано да се даде решение на този въпрос. Все още всичко е в ръцете на БНБ", посочи Ананиев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

ivan.mitev.315 · 00:51 · 05.09.2014
Причината за кризата с КТБ е негоден за парите начин на държавно управление.
Ако той се запазва не е възможно успешно прекратяване на кризата, тъй като политиците колкото по-добре работят, толкова по-силен потенциал за криза се развива и щетите ще са по-жестоки. Ако не се допускаше държавната грешка ситуацията със сегашната криза с КТБ нямаше да съществува.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент