20:05 ч.

28.07.16

1 мин.

2167

1

0

Данъчни разпродават имоти за 650 лв.\кв.

от Стела Николова |

Данъчни разпродават имоти за 650 лв.\кв.
Снимка: viapontika.com

Данъчни разпродават на търг морски имоти на длъжници, които не погасяват налозите си към хазната. В момента бургаската НАП е извадила на тезгяха над 20 апартамента по Южното Черноморие, които се предлагат на изключително атрактивни цени. Началните цени тръгват от 650 лв. на кв. метър. "Крайната мярка се прилага към длъжници, които не са предприели каквито и да са действия за погасяване, в това число и поетапно, на натрупаните просрочени задължения към бюджета. Имотите представляват апартаменти и офисни площи и се намират в Ахелой, курорта Слънчев бряг, Несебър и Свети влас. Например апартамент в Несебър е обявен с цена от 650 лв. за кв. метър", казаха от НАП Бургас.


139 млн.лв. просрочени задължения събраха за първите шест месеца на годината публичните изпълнители от дирекция "Събиране" в ТД на НАП в Бургас. Сумата е с 14 млн. лв. повече от същия период на миналата година.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:10 · 28.07.2016
Това не са изключително атрактивни цени, а реални цени, т.е. тези на които наистина се купува. Затова пазара на НИ е блокиран! Агенциите искат баснословно високи цени, на които инвестицията просто е безсмислена.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент