"Топлофикация София" връща надплатени суми

"Топлофикация София" връща надплатени суми | StandartNews.com

От вчера абонатите на "Топлофикация София", които са платили повече през отоплителния сезон за парно и топла вода, могат да получат надвнесените суми, съобщиха от дружеството. За целта те трябва да изберат един от трите варианта: да получат парите си по банков път, на касата на дружеството или да оставят сумата за покриване на следващата си сметка.

Абонатите, които изберат да получат парите си по банков път, трябва да изтеглят от сайта на компанията заявление за възстановяване на сумата от изравнителната сметка, да го попълнят и да го изпратят на посочения в сайта адрес. "Топлофикация София" ще преведе сумата на посочената от клиента банкова сметка, без да го натоварва с разходи за операцията. Тези, които предпочитат лично да получат парите си, могат да отидат във всяка от касите в София.
От "Топлофикация София" уточниха, че ще възстановяват суми само на абонатите си, които нямат неплатени сметки за минали периоди.

Клиентите на дружеството, които след получаване на изравнителните си сметки имат да доплащат, също могат да внесат сумите във всяка каса на компанията или по безкасов път.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай