ЕНЕРГО-ПРО доставя 100% зелена енергия

ЕНЕРГО-ПРО доставя 100% зелена енергия | StandartNews.com

Габровската фирма за производство на луксозни кожени изделия Принц ООД стана поредното българско предприятие, което използва изцяло енергия, произведена от възобновяеми източници. Удостоверението за 100% зелена енергия беше връчено от Богомил Недевски, началник отдел "Продажби Ключови Клиенти" в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги, на Сергей Гилин, управител и собственик на фирма Принц ООД.

„От създаването на нашата фирма през 1991 г. до днес се стремим да произвеждаме продукти, които отговарят на изискванията на нашите клиенти. Смятам, че освен високото качество на нашето производство, ние сме длъжни да следваме „зелената идея" навсякъде в дейността си. Радвам се, че благодарение на нашия енергиен доставчик ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги, се присъединихме към предприятията, които ползват изцяло енергия, произведена по екологичен начин", каза г-н Гилин.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е първият търговец на ток в България, който издава удостоверения за 100% зелена енергия. Десетки фирми вече са притежатели на този документ, който се базира на Гаранциите за произход, издадени от Агенция за устойчиво енергийно развитие. Всяко удостоверение за зелена енергия има уникален номер, срок на валидност и се води в регистър, който е със свободен достъп на сайта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай