19:30 ч.

04.12.17

1 мин.

0

0

0

ЕНЕРГО-ПРО доставя 100% зелена енергия

от редактор |

ЕНЕРГО-ПРО доставя 100% зелена енергия

Габровската фирма за производство на луксозни кожени изделия Принц ООД стана поредното българско предприятие, което използва изцяло енергия, произведена от възобновяеми източници. Удостоверението за 100% зелена енергия беше връчено от Богомил Недевски, началник отдел "Продажби Ключови Клиенти" в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги, на Сергей Гилин, управител и собственик на фирма Принц ООД.


„От създаването на нашата фирма през 1991 г. до днес се стремим да произвеждаме продукти, които отговарят на изискванията на нашите клиенти. Смятам, че освен високото качество на нашето производство, ние сме длъжни да следваме „зелената идея" навсякъде в дейността си. Радвам се, че благодарение на нашия енергиен доставчик ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги, се присъединихме към предприятията, които ползват изцяло енергия, произведена по екологичен начин", каза г-н Гилин.


ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е първият търговец на ток в България, който издава удостоверения за 100% зелена енергия. Десетки фирми вече са притежатели на този документ, който се базира на Гаранциите за произход, издадени от Агенция за устойчиво енергийно развитие. Всяко удостоверение за зелена енергия има уникален номер, срок на валидност и се води в регистър, който е със свободен достъп на сайта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент