15:50 ч.

08.03.18

1 мин.

0

1

0
Жена роди насред площада

40-годишна жена роди на площада в село Баня тази сутрин, информира "Марица".


Веска се разхождала в градинката, когато изведнъж получила силни болки. Тя се хванала за ограда и започнала да вика. Продавачи на вестници и търговци, реагирали на виковете й. Те познавали Веска, знаели, че е бременна, но никой не очаквал, че тя ражда. Докато помагачите стигнат до нея, бебето се родило.


Хората наблизо повикали линейка, намесили се и общопрактикуващи лекари. Жената е откарана заедно с бебето в болница.


Веска и мъжът й Димитър дошли в Баня преди няколко години и според местните доста се черпели. Веска има 12 раждания. В къщата, в която живее семейството, се грижи за поне 5 от децата.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:54 · 08.03.2018
ква жeна бe циганка а12 парчeтаамам сцe ни изядат и ушитe
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент