18:30 ч.

07.12.17

1 мин.

0

0

0

ВСС получава още 12 млн. лева за дупка в бюджета

от редактор |

ВСС получава още 12 млн. лева за дупка в бюджета

Пленумът на Висшия съдебен съвет (ВСС) съгласува без забележки проект на постановление на Министерски съвет за одобряване на допълнителни трансфери за покриване на неизпълнението на приходите по бюджета на съдебната власт за 2017 г.


Предвижда се допълнителен трансфер в размер на 12 100 000 лв. по бюджета на съдебната власт за 2017 г. за покриване на неизпълнението на приходите по бюджета на съдебната власт. Трансферът ще бъде за сметка на преструктуриране на разходите и/или трансферите по централния бюджет за 2017 г.


Разпоредбата на чл. 361, ал. 4 от ЗСВ, предвижда че неизпълнението на приходите по бюджета на съдебната власт за съответната година е за сметка на неизползвани наличности от предходната година и допълнителна субсидия от централния бюджет.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент