13:50 ч.

07.12.17

1 мин.

0

0

0

Сотир Цацаров заминава за Сърбия, за да подпише Меморандум за разбирателство и сътрудничество

от редактор |

Сотир Цацаров заминава за Сърбия, за да подпише Меморандум за разбирателство и сътрудничество

Главният прокурор Сотир Цацаров заминава днес на двудневна официална визита в Сърбия по покана на сръбския главен прокурор Загорка Доловац, съобщиха от Прокуратурата.


По време на посещението ще бъде подписан Меморандум за разбирателство и сътрудничество между българската и сръбската прокуратури.


Ще бъдат обсъдени и други теми и въпроси от взаимен интерес.


В програмата се предвиждат срещи на българската делегация с представители на сръбската прокуратура и в парламента на Сърбия.


Цацаров ще бъде придружен от заместник-главния прокурор Ася Петрова и от завеждащия отдел „Международен" във ВКП Цветомир Йосифов.


По същото време време на посещение в Сърбия ще е и премиерът Бойко Борисов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент