16:55 ч.

12.07.18

1 мин.

0

3

0

Марешки подкрепи Марин льо Пен срещу съда за спряно финансиране

от редактор |

Марешки подкрепи Марин льо Пен срещу съда за спряно финансиране

ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ: СПРЯНОТО ФИНАНСИРАНЕ НА „НАЦИОНАЛЕН СБОР" НА МАРИН ЛЬО ПЕН Е АТАКА СРЕЩУ ОПОЗИЦИЯТА ВЪВ ФРАНЦИЯ


Партия ВОЛЯ застава зад своя партньор от Движение за Европа на нациите и свободите – „Национален сбор" на Марин Льо Пен, който е останал без финансиране по решение на съда.
Опитът да бъде заглушен гласът на набиращите все по-голяма популярност патриотични партии в Европа ще продължава с всякакви средства. Факт е, че именно партии като „Националния сбор" на Марин Льо Пен първи дръзнаха да кажат истината за окаяното състояние на ЕС и за слабото лидерство в Европа, довело до поредица от политически грешки през последните години.
Ние от ВОЛЯ сме убедени, че във всяка една държава опозицията има право да развива свободно своята дейност, да изказва своите политически възгледи, защото свободата е изконно право в демократична Европа. „Спряното финансиране на „Национален сбор" на Марин Льо Пен е атака срещу най-голямата опозиция във Франция. Това само показва страха на статуквото от неизбежната промяна в ЕС", заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 03:43 · 14.07.2018
Марешки както винаги точен !
Потребител · 14:03 · 13.07.2018
БРАВО!
Потребител · 17:24 · 12.07.2018
БРАВО
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент