18:40 ч.

03.01.18

1 мин.

0

3

0

Л. Павлова: Истанбулската конвенция не е задължителна

от редактор |

Л. Павлова: Истанбулската конвенция не е задължителна

Истанбулската конвенция няма задължителен характер, обясни министърът на българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. Лиляна Павлова по БиТиВи.


"Истанбулската конвенция касае насилието срещу жените и домашното насилие. Това е нейната цел, това е нейната посока – да бъдат защитени жените. По никакъв начин няма да бъдат налагани текстовете от конвенцията, ако те нарушават българската конституция или закони. Като например, както ясно е казано в българската конституция, че брака е между мъж и жена, това няма да се променя", коментира Павлова.


"Започваме председателството не само напълно готови, но мога да кажа, че може да бъдем с гордо вдигната глава затова, че ще го приемем с отговорност, с разбиране и с дълбочина на познанията по различните теми, които са на дневен ред", допълни още тя.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

ц · 10:31 · 04.01.2018
третополова си търси по-голяма група ,че тази и отесня.изрут
Потребител · 23:18 · 03.01.2018
ГЕРБАВИТЕ СВИНЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЛЪЖАТ. ДАНО ДЕЦАТА ИМ СЕ ИЗПЕДЕРАСТЯТ. НАЛИ ЗА ТОВА ГЛАСУВАХА СВИНЕТЕ ОТ ГЕРБ ЗА КОИТО ГЛАСУВАХА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕБИЛИ.
Потребител · 20:29 · 03.01.2018
Характерно за ГЕРБ е жените да ГРОЗНИ /Свинетка, Фидоска, Цецка ...,
мъжете "меки" ..китки ..
Това са идеалите на БОКО ..
виж Свинетка, сети се педеРоско ! Къдрават СЮ !
Ха сега си помислете БОКО какъв иска да е ПАДИШАХ ...
Султан ...
или ПРОСТО наследника на ТАТО ?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент