10:40 ч.

12.07.18

1 мин.

0

0

0

ДИСКУСИЯТА НА "СТАНДАРТ": Валери Симеонов: Автомобилната индустрия е доказателство, че България е високотехнологична държава

от Васко ВЪЛЧЕВ |

ДИСКУСИЯТА НА "СТАНДАРТ": Валери Симеонов: Автомобилната индустрия е доказателство, че България е високотехнологична държава

"Управляващата коалиция оказва пълна подкрепа на набиращата скорост автомобилна индустия, която вече заема доста голям дял от експорта на България. Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов при откриванто на дискусията "Да! На българското автомобилостроене", организирана от вестник "Стандарт" в партньорство с Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) и Аутомотив клъстер България. 


"Вие сте живото докадатество, че Бъгария не е слаба държава в икономическо отношение със затихващи функции, както твърдят мнозина, обърна се Симеонов към представителите на бранша. 


"Истината е, че България е и с увеличаващо се високотенхонолично произвоство, което зае 30% от износа на България", заяви още Симеонов. Той обеща пълно съдействие на компании от автомобилната индустрия за решаване на проблема с работната ръка. 


"Лично ще се заема с вашите препоръки, какъвто е моят стил на работа. Имате приятел в мое лице", каза още Симеонов. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент