14:20 ч.

07.10.17

2 мин.

0

10

0

БСП с нови обвинения към ГЕРБ за назначения

от редактор |

БСП с нови обвинения към ГЕРБ за назначения

БСП изнесе нови обвинения за роднински връзки за "Булгартранзгаз", "Булгаргаз", КЗК и Столична община и настоява за свикване на Изпълнителната комисия на ГЕРБ по случая, обяви "Канал 3"


Г-жа Юлия Ненкова, бивши заместник-кмет на Столична община, сега председател на КЗК, е наследена от Ралица Стоянова - заместник-кмет на общината и сестра на Стоян Стоянов, началник "Правен отдел" в КЗК. От другата страна е Георгица Стоянова, член на КЗК, съпруга на Владимир Маринов от "Булгартранзгаз", началник на "Правен отдел, заяви депутатът Таско Ерменков.


Питам аз дали тази връзка не е една от причините за едно неприятно в България събитие, което се нарича процедура на ЕК срещу България по делото „Булгартранзгаз". Когато „Булгартранзгаз" по вече изискванията на тази наказателна процедура срещу нас, ЕК настоява той да бъде приватизиран, да бъде пуснат на публична продажба някъде навънка - нещо, което е чисто държавно. Всичко това започна срещу едно дело заведено срещу „Булгартранзгаз" в българската Комисия за защита на конкуренцията и със становище на българската КЗК, че българското държавно предприятие "Булгартранзгаз" е нарушило правилата, което даде основание на фирмата да ни осъжда в ЕК, продължи той.


Дали зад тези шуробаджанашки, роднински и партийни връзки не стоят проблеми, които са свързани с приватизация и на единственото печелишво българско държавно дружество в българската енергетика, допълни Ерменков.


За народни представители и техните роднини в бордовете ,само ще ви спомена за връзката между Снежана Дукова, народен представител, късаща ризата си на трибуната на Народното събрание в защита на Делян Добрев и нейния син Илиян Дуков, който е член на Съвета на директорите "Булгаргаз". Само отваряме тази вратичка, за да потвърдим, че разполагаме с цялата информация, каза Ерменков.


Депутът призова от ГЕРБ да не уволняват бременни жени, а да се държат като мъже. Ерменков заяви, че в БСП има 100-ина сигнала от всички областни и повечето общински града за подобни схеми. "Имаме схеми за хранилки в общински и държавни предприятия. Не ги слагаме на масата, не за нещо друго. Чакаме колегите от ГЕРБ да се освестят, да се съберат тази прословута Изпълнителна комисия", каза той.


Ерменков заяви, че БСП дава срок една седмица на ГЕРБ да свика комисията.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:35 · 08.10.2017
Komunistite ot bkp jivkovisti se prebojadisaha v komunisti na gerb ama vse edni i saschti a dem im vse komunjagi bkp
Потребител · 13:25 · 08.10.2017
Ето това е най-голямото зло в България- ЧЕ НА КОМУНИСТИТЕ НЕ ИМ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА 45 ГОДИШНИТЕ ИМ БЕЗОБРАЗИЯ НАД НАРОД И ДЪРЖАВА. Нито ИЗКАРАХА ДОСИЕТАТА НАВРЕМЕ , НИТО НАПРАВИХА ЛУСТРАЦИЯ, НИТО ОСЪДИХА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА , НИТО КОНФИСКУВАХА ИМУЩЕСТВО КОЕТО КОМУНИСТИТЕ БЯХА ПРИДОБИЛИ НЕЗАКОННО ! И сега въшките се е качиха на челото и се прави на морален стожер . А това изгони свестните хора от България .
Потребител · 13:15 · 08.10.2017
Тези комуняги не само срам нямат , те и от добродетели са оперирани ! Наглостта им е присъща , а някои от тях имат и да задоволят половината свят с нея! Тези които са синове и дъщери на онези комундели които приеха чл 1 на старата конституция която гарантираше ръководната роля на БКП и комунистите независимо колко имат в главите, второ АБПФК/активни борци против фашизма и капитализма/ паметници на партизани, паметник на бай Тошо приживе, паметници на СА и Альоша и т.н. Та те се правят на морален стожер !
Потребител · 12:07 · 08.10.2017
В ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА ИЗГОНИХА КОМУНИСТИТЕ САМО НИЕ ОЩЕ ГИ ХРАНИМ,ТОВА Е ОСНОВНАТА ГРЕШКА НА ПРЕХОДА,БЕЗ КОМУНИСТИТЕ ОТДАВНА ЩЯХМЕ ДА СМЕ НА ПО-ВИСОКО НИВО,СЕГА ЩЕМ НЕ ЩЕМ ТРЯБВА ДА ГИ ТЪРПИМ ДА ХВЪРЛЯТ КАТРАН ВЪРХУ РЪКОВДСТВОТО НА СТРАНАТА И ВЪПРЕКИ КОМУНИСТИТЕ БЪЛГАРИЯ ПОЛЕКА ЛЕКА СЕ ИЗМЪКВА ОТ БЛАТОТО.
Потребител · 08:16 · 08.10.2017
Крадеца, вика дръжте крадеца.За да отвлечеш вниманието от себе си нападението е най добрата отбрана
особено за нещо което те са създали и го използват от много години.Връзките и наш човек са техен патент.
Потребител · 22:06 · 07.10.2017
Не бяха ли тези боклуци който за едно служебно правителство смениха цялото управление на държавата
А какво стана като взеха властта след 9 септември
Потребител · 20:54 · 07.10.2017
Тия нагли крадливи червени кърлежи имат наглостта да дават ултиматуми на ГЕРБ с скалъпени компромати .А ако се разследва обстойно роднинските връзки и назначения при червените ще се разбере че са се обвързали като свински черва.
Потребител · 19:25 · 07.10.2017
нека герб покажат и тези на бсп,
Потребител · 17:28 · 07.10.2017
Червените курви
Потребител · 16:15 · 07.10.2017
Ето докъде доведе безхаберието на СДС през годините!Ако бяха отворили досиетата на време и бяха приели законът за лустрацията,сега това червено ченге щеше да е навряно в миша дупка и нямаше да размахва компроматите като имбецил и да се кефи от съботажите на които се е посветил отново и отново с цялата останала част от червената глутница!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент