AGARWOOD – аромат, пропит с духа на Изтока

AGARWOOD – аромат, пропит с духа на Изтока | StandartNews.com

Бутикова парфюмна колекция REFAN TEMPTATION BLEND включва изключителна палитра от авангардни ухания, подходящи както за мъже, така и жени, създадени от най-ценните парфюмерийни съставки, подбрани от цял свят, характерни с натуралност, богатство и върховна изтънченост на мириса. Самото име на колекцията подсказва, че това е селекция от изкусителни аромати, вдъхващи чувственост и неустоима съблазън, намекващи за страст и любов.
Eau de parfum AGARWOOD & ROSE е част от емблематичната колекция REFAN TEMPTATION BLEND. Този аромат за ценители представлява неповторимо цветисто - дървесно творение, въплътило богатството на Rosa damascena, индонезийско пачули и благороден арабски агар.
Парфюмът носи атмосферата на Изтока и потапя в опияняваща хармония, създадена от необикновения, топъл, еротичен, опушено-землист и пикантен аромат на агарово дърво, майсторски преплетен с невинността, красотата и деликатността на розата.
Извлечен от ценната смолиста дървесина на дървото агар - това е забележителен, богат на нюанси, силен и дълготраен аромат. Счита се, че е символ на престиж, лукс, благополучие и изискан вкус. Това е ароматът на крале, императори, висши аристократи и заможни персони, които единствено са могли да си позволят високата му цена.
Има много легенди за произхода на Агаровото дърво, от чиято благоуханна смола се извлича етеричното масло, използвано в парфюмерията. Негова родина е Индия и страните от Югоизточна Азия и е известно е още като Уд (Oud или Oudh). Агаровото дърво се счита за мистично „ухание на боговете", което пленява със своя блажен аромат.
То е било почитано през хилядолетията заради огромната си целебна сила и способност да лекува, както на физическо, така и на емоционално, умствено и духовно ниво. Опияняващият аромат предизвиква усещане за блаженство, дълбоко вътрешно спокойствие и емоционална стабилност, което го прави изключително ценно ароматерапевтично средство. Според вярванията, то пропъжда негативните мисли и енергии и създава в дома атмосфера на спокойствие, хармония и комфорт. Благодарение на магическата си сила, уханието му привлича късмета, благополучието и любовта. Не на последно място е и всепризнат афродизиак - най-мощният, който човечеството познава.
Eau de parfum AGARWOOD & ROSE- екзотика, магия и изкушение.Един парфюмериен шедьовър от колекцията REFAN TEMPTATION BLEND

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай