11:40 ч.

27.09.17

1 мин.

0

0

0

Уволнения в "Пирогов" заради смъртта на Спас Добрев

от редактор |

Уволнения в "Пирогов" заради смъртта на Спас Добрев

Излязоха резулатите от проверката, която изпълнителният директор на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов" проф. д-р Асен Балтов назначи по повод смъртта на Спас Добрев. 


Ето какво гласят те:


- Дежурният екип в кабинет № 126 в Спешното отделение на болницата на 16.09.2017 г. не е извършил регистриране в болничната информационна система на докарания от екип на ЦСМП -София-град, Спас Добрев.


-Също така не са документирани резултатите от извършения преглед и не са проведени лабораторни изследвания на пациента.


-При проверката е установено неспазване на техническите и технологичните правила и неизпълнение на трудовите задължения на дежурния екип.


На базата на резултатите от тази проверка, изпълнителният директор на болницата проф. Асен Балтов издаде заповеди за административни наказания – уволнения на служителите от дежурния екип.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент